[HOME]  /  BUITENRECLAME / BEWEGWIJZERING

Zoek en gij zult vinden!

 

Zichtbaar en vindbaar zijn is essentieel in een tijd die steeds drukker wordt. Niemand wordt er vrolijk van drie keer over een industrieterrein te moeten rijden voordat ze op de plaats van bestemming aankomen. Daarnaast draagt buitenreclame bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Een betere zichtbaarheid en een professionele uitstraling van uw bedrijfspand kan worden bereikt door gebruikt te maken van gevelbelettering of lichtreclame. Ook het gebruik van reclamezuilen, al dan niet verlicht, voorzien van uw logo behoort tot de mogelijkheden.

 

Onduidelijkheden qua routing op uw bedrijfsterrein is niet alleen ongewenst het kan zelfs erg gevaarlijk zijn. Dit kan probleemloos opgelost worden d.m.v. bewegwijzering. In samenwerking met u maken we een routingplan zodat alles geordend verloopt.

 

Reclame borden, klein of groot, in grote en in kleine oplages, full colour of in 1 kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukt; bij ons vindt u ze allemaal!

Het mooiste materiaal voor een reclamebord is een aluminium sandwich paneel. Echter kent dit materiaal wel een aantal specifieke kenmerken waardoor in sommige omstandigheden een volkern plaat een beter alternatief is. Afhankelijk van de omstandigheden en de gekozen druk-/printtechniek zal een aluminium sandwich paneel of een volkern plaat en de print een levensduur hebben van 3 tot 7 jaar, de levensduur van de print is door middel van een laminaat eventueel met circa 2 jaar te verlengen.

Wij kunnen een aluminium sandwich paneel of een volkern plaat voorzien van een Full colour bedrukking, eventueel dubbelzijdig.

Grotere oplages worden gezeefdrukt, in meerdere kleuren mogelijk.

U wilt meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op: 06 - 51 51 88 64 of u kunt een mailtje sturen naar: info@y-sign.nl, wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Y-sign reclame  |  privacy  |  algemene voorwaarden  |  contact  |  © Y-sign 2019